ترامپ: قطر خیلی به آمریکا در خصوص پرونده ایران کمک کرد سردار سلامی: عبارات رئیس جمهور آمریکا تاثیری بر ملت ایران ندارد وزارت خارجه زمان نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی را اعلام کرد مجمع تشخیص با پالرمو به‌صورت مشروط موافقت کرد رهبر انقلاب: مشکل اصلی زورگویان غربی نفی تمدن باطل آن‌ها از طرف جمهوری اسلامی است امیر قطر در دیدار با ترامپ: خواهان برقراری صلح هستیم دیدار هیئت رژیم صهیونیستی با نمایندگان آمریکا در دوحه پاپ لئو: تمام تلاش خود را برای تحقق صلح جهانی به کار خواهم گرفت | معرفی واتیکان به‌عنوان میانجی درگیری‌های جهانی شهادت ۲۰ فلسطینی دیگر درپی حملات رژیم صهیونیستی | شمار کل شهدا به ۵۲ هزار و ۹۲۸ نفر رسید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام حمایت تمام‌قد ریاض از مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵ شرط مهم ترامپ برای عادی‌سازی روابط با سوریه فرانسه: زمان فشار ویرانگر اقتصادی بر روسیه فرا رسیده است لاوروف: روسیه به دنبال گسترش روابطش با جهان اسلام است جزئیات تازه از سفر پوتین به ایران ترامپ راهی دوحه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای کابینه چهاردهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟ (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس مجلس اندونزی خواستار پایان جنگ غزه شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعتراضات گسترده مردم ژاپن به حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در کشورشان + فیلم روایتی از دیدار دست‌اندرکاران کنگره شهدای امدادگر با رهبر انقلاب قالیباف: حرف‌های دیشب ترامپ نشان داد که او در توهم به‌سر می‌برد | ایران دنبال سلاح هسته‌ای نیست + فیلم رهبر کره‌شمالی بر تقویت توان نظامی کشورش بر پایه پهپادها تأکید کرد واکنش عراقچی به اظهارات شب گذشته ترامپ + فیلم توضیحات عراقچی درباره آخرین اخبار مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا + فیلم وزیر نفت: برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین نداریم دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا، تثبیت مواضع و امید به توافق سخنگوی دولت خطاب به ترامپ: ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست + فیلم ترامپ و جولانی دیدار کردند + تصاویر رئیس کمیسیون مجلس: چرا باید ویلاهای استان مازندران همه برق داشته باشند اما برق کارخانه سیمان و واحدهای تولیدی قطع شود؟
سرخط خبرها

دوربین‌های مدار بسته امنیتی اسرائیل هک شد | ادعای رسانه عبری: کارِ هکرهای ایرانی است + جزئیات

  • کد خبر: ۱۴۱۰۰۳
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۱ - ۲۲:۴۴
دوربین‌های مدار بسته امنیتی اسرائیل هک شد | ادعای رسانه عبری: کارِ هکرهای ایرانی است + جزئیات
یک رسانه عبری زبان جزئیات جدیدی از اقدام هکرها در کنترل دوربین‌های سرویس‌های امنیتی اسرائیل منتشر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، "کان" موسسه رادیو و تلویزیون سراسری رژیم صهیونیستی در گزارشی در این رابطه ضمن ایرانی خواندن هکرها، خبر داد، آنچه که ماه گذشته از تصاویر هکرها در کانال تلگرامی آنها مشاهده کردید، تنها بخشی از رخنه آنها به سیستم دوربین‌های نهاد امنیتی اسرائیل است که ظاهرا از بیش از یک سال پیش انجام گرفته بود.

در این گزارش که قرار است به طور کامل روز پنجشنبه همین هفته از این شبکه پخش شود، اعتراف شده که نهادهای امنیتی بعد از انتشار تصاویر توسط هکرها متوجه وقوع چنین امری و هک شدن دوربین ها شدند.

با این حال برخی از مسئولین امنیتی ادعا کردند، دوربین‌های مذکور مستقیما به هیچ یک از نهادهای امنیتی متصل نبوده و ساز و کار حفاظتی آنها همانند هر دوربین عادی نصب شده در خیابان است.

تهیه کنندگان این گزارش تاکید کردند، در این گزارش به سهولت رخنه به دوربین‌های مدار بسته داخل منازل در اسرائیل و البته در جهان و نیز هک شدن تلفن‌های همراه مسئولین عالی‌رتبه اسرائیلی پرداخته شده و جزئیاتی از هک شدن دوربین‌های مجتمع صنایع تسلیحاتی رافائل و نیز دوبین‌های نصب شده در تعدادی از شهرهای اسرائیل هم پخش خواهد شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->